Collega

Je werk is één van de plekken waar de meeste nieuwjaarswensen en groeten uitgebracht worden. Denk bijvoorbeeld aan de eerste werkdag na de jaarwisseling. Wat is nou echt een nieuwjaarswens die je voor je collega kunt gebruiken? Bij aankomst op het werk zie je je collega’s en met een welgemeende handdruk en de spreuk; “De beste wensen!”, wens je elkaar het beste voor het komende jaar. Het afgelopen jaar is voor velen een bijzonder jaar geweest met veel thuiswerken. Juist daarom is het goed om je collega’s het allerbeste te wensen voor 2024.

nieuwjaarsborrel collega champagne

Naast deze tekst kun je er ook voor kiezen om “Gelukkig Nieuwjaar” te zeggen. Hier is natuurlijk niets mis mee maar zou het niet leuker zijn om dit jaar eens een andere nieuwjaarswens uit te brengen. Enige gepastheid is natuurlijk op zijn plek maar de meeste collega’s kunnen dit prima waarderen. De tekst is afhankelijk van onder andere je functie, de bedrijfsresultaten en natuurlijk de bedrijfscultuur. Een krachtige nieuwjaarswens voor je collega doet het altijd goed!

Op deze pagina vind je daarom leuke teksten en spreuken om je collega een gelukkig nieuwjaar te wensen, variëren van grappig tot een oppepper voor het komende jaar. Tot slot zie je je collega vaak meer dan je eigen partner, juist de reden om het allerbeste te wensen aan je collega!

Nieuwjaarswensen voor collega’s

Een gelukkig nieuwjaar voor een fijne collega, maar vooral een goed en gezellig mens. We hopen dat het je zowel op werk- als privégebied voor de wind gaat!

De jaarwisseling vormt het moment bij uitstek om terug te blikken op periode A en vooruit te kijken naar periode B. Maak er iets moois van. Bedankt voor je inzet en een gelukkig nieuwjaar!

Ongelooflijk! Het is alweer twaalf maanden geleden sinds ik je voor het laatst succes en plezier in het werk toewenste… Bij deze nogmaals de wens: óók aankomend jaar wens ik je veel successen op zakelijk gebied. Gelukkig nieuwjaar, collega!

Ten tijden van crisis is het soms lastig om je hoofd boven water te houden. Vooral in een zakelijke branche. Daarom willen we je bedanken voor te inzet en je nuchtere kijk tijdens het afgelopen jaar. Je mag jezelf op de borst kloppen. Gelukkig nieuwjaar!

Het nieuwe jaar gaat beginnen: wéér 365 dagen vol inzet, resultaat en plezier in het werk. Gelukkig nieuwjaar, fijne collega!

Jouw bijdrage in deze organisatie wordt zeer gewaardeerd. We wensen je veel successen en voorspoed in het aankomende kalenderjaar. Fijne jaarwisseling!

Krachtige nieuwjaarswens collega

De allerbeste wensen voor 2024, op een goede samenwerking!

Het beste voor 2024!

Laten we er een prachtig zakelijk jaar van maken!

Massa is kassa, op een welvarend 2024!

De beste wensen en ik wens je een voorspoedig 2024