Grappige Kerstwensen

De gezellige decemberdagen staan normaal gesproken in het teken van gezelligheid en warmte tijdens de kerst. Even aandacht voor elkaar en een goed luisterend oor bieden wanneer dit nodig is. Vaak voelt men tijdens de kerstdagen aan dat dit moet. Dit betekent natuurlijk niet dat er geen grapje gemaakt kan worden. 2023 heeft gelukkig verbetering laten in licht van Covid-19. Om dat enigszins te vieren willen we er luchtig mee omgaan, nu vooral de jaarwisseling nadert.

Veel mensen zoeken dan ook op;

  • grappige kerstwensen 2024
  • kerstwensen met humor
  • grappige wensen voor kerst

Wat is er namelijk leuker dan een grappige kerstwens of kersttekst te hebben voor die altijd zo gekke oom? Een keer iets anders dan anders en je krijgt de lachers op je hand van de hele familie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de onderstaande kerstteksten met een grappig tintje of zelfs met een knipoog waar zelf je buurman rode oortjes van krijgt. Hou het natuurlijk wel enigszins netjes want het blijft Kerstmis.

nieuwjaarswensen 2022

Op deze pagina vind je de allerleukste en grappigste kerstwensen voor 2024

Het nieuwjaar komt er aan ,
we eten een banaan,
Samen gaan we lekker gezellig feesten
met lekker eten en als dolle beesten.
smullen ,smullen dat doen we graag.
en ik wens jullie een prettige nieuwjaar.

De Politie heeft een lijk gevonden: geen hersens, kleine penis, lelijk hoofd en een bierbuik. Laat vlug iets weten, ben ongerust. Als je nog mocht leven, een gelukkig en gezond 2024!

Straks ben ik waarschijnlijk te zat, morgen lig ik de hele dag plat met mijn maag en darmen door elkaar. Daarom wens ik je nu al een gelukkig nieuwjaar!

Van kerst tot nieuwjaar
hebben we 14 dagen
voor het bedenken
van goede voornemens en
de rest van het jaar voor excuses
beste wensen en geniet volop

Gezellig eten
wensen en geschenken
goede voornemens
zo herken je kerst en nieuw
we leggen de lat hoog zodat
we er vlot onderdoor kunnen

Bij deze wens ik u een geweldig nieuw jaar. Ik hoop dat Kerstmis fantastisch was, en nu ik toch bezig ben wens ik je een vrolijk Pasen en Pinksteren toe.

Hohoho,
ik geef jou al mijn liefde cadeau

Eentje op je neus, ik ben geen reus. Eentje op je wang omdat ik zo naar je verlang. Eentje op je lippen, zo hoef ik niet te staan op m’n tippen. Dit waren drie kusjes hier en daar, ik wens je een gelukkig nieuwjaar

Het inchecken van vlucht 2024 is aangekondigd. Uw tussenlandingen zijn: geluk, gezondheid, liefde en vriendschap. De vlucht duurt 12 maanden. Na landing gelieve om 24u je naar gate 31 te begeven. Goede reis, een gelukkig Nieuwjaar!

Ik zie de schoonheid
van kerst in jouw ogen
proef de vreugde van
nieuwjaar in jouw stem
wat ik hoor, ruik en voel
bewaar ik voor valentijn
zalige kerst en gelukkig nieuwjaar

Als het rendier hard gaat kakken.
En de kerstman zijn broek laat zakken.
Dan pas wordt het fijn
en zal het snel nieuwjaar zijn
Gelukkig nieuwjaar!

– Conny Ooms

Heb je zelf ook nog leuke en grappige kerstwensen of nieuwjaarswensen? Laat het ons dan weten, dan plaatsen wij jouw teksten hier bij.