Grappige nieuwjaarswensen

Nieuwjaarswensen hoeven niet altijd serieus te zijn, het is immers een feestdag die jaarwisseling! Het is daarom plezanter om elkaar met een vleugje humor het allerbeste te wensen voor het komende jaar. Het hoeft toch altijd niet even serieus toch?

Met een glimlach het nieuwe jaar ingaan, wie wil dat nou niet? Voor velen is 2023 wederom een zwaar jaar geweest. We laten 2023 achter ons en gaan met volle vreugde en veel humor 2024 in. Op deze pagina vind je de allerleukste en grappigste nieuwjaarswensen die je kunt gebruiken. Doe je inspiratie op en gebruik bijvoorbeeld een zinsnede en combineer het met een andere nieuwjaarswens.

Er zijn tegenwoordig heel veel standaard wensen die iedereen wel kent: ‘De Beste Wensen! Dat dit jaar maar een gezond en mooi jaar mag worden’. Deze nieuwjaarswens wordt door bijna iedereen wel een keertje gebruikt. Deze nieuwjaarswens bevat weinig sfeer en is ook niet erg leuk of grappig.

Tegenwoordig mag alles humor bevatten of mag het grappig. Zo ook de nieuwjaarswensen voor 2024. Op deze pagina staan de grappige wensen en teksten op een rijtje. 

Leuke nieuwjaarswensen 2024

Luier de lui,
ik ben weer in een goede bui!
Plopper de plop
onze vriendschap daar fleur ik van op!
Klusser de klus,
speciaal voor jullie een dikke kus
en happy 2024!

Mijn beste wensen voor het nieuwe jaar
ik kan de toekomst niet voorspellen
maar ik wil je toch vertellen
als ik het voor het zeggen had
kwam alleen vreugde op je pad!

Van kerst tot nieuwjaar
hebben we 14 dagen
voor het bedenken
van goede voornemens en
de rest van het jaar voor excuses
beste wensen en geniet volop

Het inchecken van vlucht 2024 is aangekondigd. Uw tussenlandingen zijn: geluk, gezondheid, liefde en vriendschap. De vlucht duurt 12 maanden. Na landing gelieve om 24u je naar gate 31 te begeven. Goede reis, een gelukkig Nieuwjaar!

Bij deze wens ik u een geweldig nieuw jaar. Ik hoop dat Kerstmis fantastisch was, en nu ik toch bezig ben wens ik je een vrolijk Pasen en Pinksteren toe

Straks ben ik waarschijnlijk te zat, morgen lig ik de hele dag plat met mijn maag en darmen door elkaar. Daarom wens ik je nu al een gelukkig nieuwjaar

Wees blij met Kerstmis
en vier het met elkaar
want Kerstmis komt maar
eens per jaar

Gezellig eten
wensen en geschenken
goede voornemens
zo herken je kerst en nieuw
we leggen de lat hoog zodat
we er vlot onderdoor kunnen

Ik wens je een jaar,
zoals een lekkere kop koffie
of een goeie fles wijn,
want zo zou het het ganse jaar moeten zijn
happy new year

Neem het blauw van de zee,
meng er het blauw van de lucht bij,
neem dan ook het wit van een zeil
en veeg het bij de andere kleuren,
dan wordt 2024 roze

De politie heeft een lijk gevonden: geen hersens, kleine penis, lelijk hoofd en een bierbuik. Laat vlug iets weten, ben ongerust. Als je nog mocht leven, een gelukkig en gezond 2024