Nieuwjaarswensen hoeven niet altijd serieus te zijn, het is immers een feestdag die jaarwisseling! Het is daarom plezanter om elkaar met een vleugje humor het allerbeste te wensen voor het komende jaar. Het hoeft toch altijd niet even serieus toch?

Met een glimlach het nieuwe jaar ingaan, wie wil dat nou niet? We laten 2018 achter ons en gaan met volle vreugde en veel humor 2019 in. Op deze pagina vind je de allerleukste en grappigste nieuwjaarswensen die je kunt gebruiken. Doe je inspiratie op en gebruik bijvoorbeeld een zinsnede en combineer het met een andere nieuwjaarswens.

Leuke nieuwjaarswensen 2019

Luier de lui,
ik ben weer in een goede bui!
Plopper de plop
onze vriendschap daar fleur ik van op!
Klusser de klus,
speciaal voor jullie een dikke kus
en happy 2019

Mijn beste wensen voor het nieuwe jaar
ik kan de toekomst niet voorspellen
maar ik wil je toch vertellen
als ik het voor het zeggen had
kwam alleen vreugde op je pad!

Van kerst tot nieuwjaar
hebben we 14 dagen
voor het bedenken
van goede voornemens en
de rest van het jaar voor excuses
beste wensen en geniet volop

Het inchecken van vlucht 2019 is aangekondigd. Uw tussenlandingen zijn: geluk, gezondheid, liefde en vriendschap. De vlucht duurt 12 maanden. Na landing gelieve om 24u je naar gate 31 te begeven. Goede reis, een gelukkig Nieuwjaar!

Bij deze wens ik u een geweldig nieuw jaar. Ik hoop dat Kerstmis fantastisch was, en nu ik toch bezig ben wens ik je een vrolijk Pasen en Pinksteren toe

Straks ben ik waarschijnlijk te zat, morgen lig ik de hele dag plat met mijn maag en darmen door elkaar. Daarom wens ik je nu al een gelukkig nieuwjaar

Wees blij met Kerstmis
en vier het met elkaar
want Kerstmis komt maar
eens per jaar

Gezellig eten
wensen en geschenken
goede voornemens
zo herken je kerst en nieuw
we leggen de lat hoog zodat
we er vlot onderdoor kunnen