Kerstwensen voor Zorgprofessional

Niemand had kunnen voorzien wat 2022 en 2023 zou brengen. Inmiddels kunnen we dat gelukkig bijna achter ons laten maar dit zal niet gebeuren op de gebruikelijke manier in december. Voor veel mensen over de hele wereld heeft het Covid-19 virus een enorme impact gehad op het dagelijks leven. In de eerste plaats de mensen die zijn overleden aan het Corona-virus maar wat dacht je van al die mensen die in de zorg werkzaam zijn?

kerstwensen voor zorgprofessional 2021

Het is en blijft voor hun een ontzettend stressvolle en drukke tijd met veel emoties. De zorg loopt op hun tenen en blijven er voor gaan. Juist deze sector verdient het om een extra in het zonnetje gezet te worden dus spreek je waardering uit voor de zorgprofessional tijdens het kerstdagen. Stuur ze een mooie kaart met een mooie kerstwens of stuur ze een bericht met een mooie kersttekst. Hiermee kun je ze een hart onder de riem steken.

Bij deze willen wij onze waardering uitspreken voor alle zorgprofessionals over de hele wereld!

Ben je inspiratie nodig voor een mooie en betekenisvolle kerstwens voor de zorg dan vind je hieronder een verzameling met de mooiste teksten en wensen. Wens ze het allerbeste voor 2024 en blik zeker terug op alle inspanningen die zij verricht hebben in 2022 en 2023.

Het leven is niet zonder zorgen

Het leven is niet zonder pijn

Maar denk dan aan morgen

Dat die dag wel heel mooi zou kunnen zijn

Bedankt voor 2023 en het allerbeste voor 2024!

Wensen en dromen

zullen de wereld niet veranderen

maar ieder nieuw begin

iedere stap naar iemand toe

iedere ongerepte morgen

kan je iets leren van de kunst

om een klein stukje van die wereld te herscheppen

Lichtpuntjes

Soms zijn ze groot

Soms zijn ze klein

Je hoeft ze niet te zoeken

Je kunt ze ook zijn

Ik wens jullie een kerst vol vrede

En een jaar zonder verdriet of tegenslag

Mogen de dagen, weken, maanden

Gevuld zijn met liefde en een lach

Nooit de moed opgeven,

ook al is het soms zwaar.

De kracht om verder te gaan,

zeker met en voor elkaar!

Dat stomme, stomme corona, het heeft je plannen volledig in de war geschopt. En nu je thuis zit, maak je je misschien wel heel veel zorgen. Onthoud daarom maar dat ik veel aan je denk. En als ik iets voor je kan doen, laat je het maar weten!

Ben je zelf ziek geweest en opgenomen geweest in het ziekenhuis? Laat je hulpverleners dan weten hoe je de zorg hebt gewaardeerd en stuur ze een kaart met de kerstdagen. Dit zal een lach op hun gezicht toveren en weer de motivatie geven om door te gaan!